H εταιρεία μας

/H εταιρεία μας

Μαζί «χτίζουμε» το αύριο της επιχείρησής σας

Tο όνομα της εταιρείας μας συνοψίζει τη βάση των θεμελιωδών αξιών μας. Σας στηρίζουμε σε κάθε σας βήμα.

Είμαστε η ομάδα της Stirixis. 10 μόνιμοι συνεργάτες αλλά και μια δυναμική ομάδα εξωτερικών συνεργατών εγγυώνται αναβαθμισμένες υπηρεσίες και συνεχή στήριξη της επιχείρησης σας. Κάτοχοι πτυχίων και μεταπτυχιακών τίτλων στα χρηματοοικονομικά, με θητεία σε μεγάλες και μικρότερες οικονομοτεχνικές εταιρείες και μεγάλη εμπειρία στο χώρο του accounting και finance, είμαστε ταγμένοι στην εξυπηρέτησή σας. Όλους μας ενώνει το πάθος για αυτό που κάνουμε. Είναι το πρώτο που θα διαπιστώσετε στη συνεργασία σας μαζί μας.

Οι συνεργάτες μας επικοινωνούν μαζί σας σχεδόν καθημερινά, για να σας ενημερώνουν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, τυχόν αλλαγές, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, πιθανούς κινδύνους. Οι δυνατές ανθρώπινες σχέσεις, η σωστή ενημέρωση, η τακτική επικοινωνία με τους πελάτες μας και βεβαίως η ποιότητα των υπηρεσιών μας εγγυώνται τη δική σας επιτυχία.

Με υψηλού επιπέδου φοροτεχνικές, χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες η Stirixis στηρίζει την ανάπτυξη και την επιτυχία σας. Σας εφοδιάζουμε με όλα τα απαραίτητα χρηματοοικονομικά εργαλεία προκειμένου όχι μόνο να αντιμετωπίσετε εγκαίρως πιθανούς οικονομικούς κινδύνους αλλά να φτάσετε στην κορυφή! Οικοδομούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με έναν προς έναν. Αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανάγκες σας, τους επιχειρηματικούς σας στόχους και από κοινού χαράσσουμε τη στρατηγική της επιτυχίας σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες φοροτεχνικές υπηρεσίες για κάθε είδους επιχείρηση. Κυρίως όμως προσφέρουμε in-house υπηρεσίες, κάνοντας το δικό μας συνεργάτη, έμπιστο μέλος της δικής σας ομάδας.

Η δική μας επιχείρηση είναι ο δικός σας καλύτερος συνεργάτης!

Oι τελευταίες χρηματοοικονομικές εξελίξεις στο χαρτοφυλάκιό σας!

Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε, άμεσα, σε κάθε πρόβλημα ή έκτακτη κατάσταση που θα προκύψει. Ένας συνεργάτης μας θα βρεθεί άμεσα στο φυσικό χώρο της επιχείρησής σας για να σας εξυπηρετήσει.

Ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε συνεχώς ώστε να ενισχύουμε την επιχείρησή σας με τα πιο καινοτόμα χρηματοοικονομικά εργαλεία, που τη θωρακίζουν και την αναπτύσσουν ακόμα περισσότερο.

Παρακολουθούμε όλες τις αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία και τον τρόπο λειτουργίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος και τις ενσωματώνουμε στη δική σας επιχείρηση. Λειτουργούμε με ακεραιότητα και εχεμύθεια, πυλώνες βασικοί που εγγυήθηκαν τη μακρόχρονη πορεία της Stirixis. Θέλουμε κάθε στιγμή να επιβεβαιώνουμε την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Γνώση, Εμπειρία, Αφοσίωση, οι αξίες μας!

Στην Stirixis αφοσιωνόμαστε σε κάθε μας συνεργασία για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν «μικροί» και «μεγάλοι» συνεργάτες, υπάρχει ο κοινός στόχος για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σας παρέχουμε τη γνώση και τις καινοτόμες ιδέες μας μέσα από τα 25 και πλέον χρόνια στο χώρο των χρηματοοικονομικών

Επαγγελματισμός

Για να φτάσει κανείς στο απόγειο των δυνατοτήτων του θα πρέπει με τη σκληρή και αέναη επιμονή του να επιδείξει τον επαγγελματισμό του σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας.

Εμπειρία

Εμπειρία είναι η καθημερινή τριβή με τα θέματα της επικαιρότητας, η επίλυση προβλημάτων που τυχόν προκύπτουν, η διαρκής στήριξη και η συμβουλευτική με την οποία φροντίζουμε να σας διαδφαλίζουμε πάντα. Με την εμπειρία μας προστατεύουμε την επιχείρισή σας.

Προσωπική αντιμετώπιση

Ο στόχος είναι να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες γι’αυτό και διατήρουμε προσωποκεντρική αντιμετώπιση των λογιστικών σας υποθέσεων έτσι ώστε να ασχολούμαστε με τον καθένα σας ξεχωριστά, αμεσότερα και αρτιότερα. Η εταιρεία μας επιπρόσθετα, διαθέτει συνεργάτες και για in-house λογιστικές υπηρεσίες στην έδρα σας.

Γνώση

«Η γνώση είναι δύναμη.» έχοντας ως γνώμονα μας την προηγούμενη φράση εκπαιδευόμαστε και καταρτιζόμαστε καθημερινά ώστε να είμαστε σε θέση να διαχέουμε τη γνώση αυτή προς το καλό των πελατών μας.

Συμβουλευτική

Είναι μέρος της δουλειάς μας και αδιάσπαστο κομμάτι του αντικειμένου μας να σας ακούμε, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς σας και να σας παρέχουμε συμβουλές για την ορθή διαχείριση των υποθέσεών σας καθώς και την επίλυση αυτών.

Ανάπτυξη

Αναπτυσσόμαστε αδιάλλειπτα, χωρίς καμία παύση, βελτιώνουμε τις συνθήκες, προβαίνουμε στις επικαιροποιήσεις λογιστικών δεδομένων, διαθέτουμε τα αρτιότερα προγράμματα λογιστικής καθώς και κατηρτισμένο προσωπικό με εμπειρία και επιθυμία να προσφέρει. Τέλος είμαστε πάντα στη διάθεσή σας όσο πιο άμεσα αυτό είναι δυνατό με σκοπό πάντα την εξυπηρέτησή σας.